Logo
Venster sluiten
InSided MediaBlog


Afbeelding van Nokia Lumia 820 met 4.3-inch scherm naar buiten gebracht

Het is werkelijk een zeef met grote gaten zo dichtbij de lancering van de eerste Windows Phone 8-toestellen: ook de vermeende Nokia Lumia 820, de opvolger van de in Nederland uiterst succesvolle Nokia Lumia 800, lijkt nu uitgelekt te zijn. Dit toestel dat op dezelfde verkoopsuccessen mikt, lijkt nu in meerdere felle kleuren beschikbaar te komen.

Dit toestel, waarver eerder reeds gesproken werd met de codenaam 'Arrow', heeft een 4.3" inch scherm en moet een mid-range toestel worden van de nieuwe generatie Nokia Lumia-toestellen.  Voor de rest is er nog niet heel veel bekend, behalve dat er te zien is dat Nokia zwaar op personalisatie gaat inzetten omdat er in tegenstelling tot de Lumia 800 er veel meer kleuren beschikbaar zullen komen voor de Lumia 820. Te zien is dat Cyan (lichtblauw) gebleven is, maar dat Magenta (roze) vervangen is door een paarse, grijze, gele en rode kleur.

Bron: The Verge / @evleaks

 

 Gerelateerde artikelen


Nokia brengt goedkoop Lumia 620 Windows Phone 8-toestel naar Nederland voor 259 EUR

Naast de high-end Windows Phone 8-toestellen die reeds beschikbaar zijn in Nederland, zal Nokia ook de goedkopere Lumia 620 uitbrengen. Dit goedkopere toestel, met een richtprijs van 259 EUR, zal in maart in de Nederlandse schappen liggen. Met dit toestel kan Nokia ook de onderkant van de markt bedienen, voor mensen die niet het budget hebben voor een Lumia 820 of 920.

Ex-Nokia luxemerk Vertu kiest Android over Windows Phone voor 'simpliciteit'

Vertu, het voormalige luxemerk dat onder de paraplu van Nokia opereerde, heeft na de afstoting een doorstart gemaakt met Android-telefoons. Hiermee neemt het bedrijf afstand van voormalig moederbedrijf Nokia, dat duidelijk voor Windows Phone gekozen heeft. Vertu legt uit dat het wat hen betreft veel makkelijker was voor Android te kiezen, en dat Windows Phone hun zaken veel complexer had gemaakt.


Reacties


krab
Ingeburgerd 3026 reacties
31-08-2012 18:21

Meer foto's van de Lumia 820

http://www.wpcentral.com/leaked-shot...ania-continues

En over de kleuren van de Nokia Lumia's hier een interessant artikel
http://conversations.nokia.com/2012/...-in-the-world/

Nokia Arrow (Lumia 820) nog meer betere renders
http://wmpoweruser.com/no-more-rende...s-pretty-good/Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?