Het is werkelijk een zeef met grote gaten zo dichtbij de lancering van de eerste Windows Phone 8-toestellen: ook de vermeende Nokia Lumia 820, de opvolger van de in Nederland uiterst succesvolle Nokia Lumia 800, lijkt nu uitgelekt te zijn. Dit toestel dat op dezelfde verkoopsuccessen mikt, lijkt nu in meerdere felle kleuren beschikbaar te komen.

Dit toestel, waarver eerder reeds gesproken werd met de codenaam 'Arrow', heeft een 4.3" inch scherm en moet een mid-range toestel worden van de nieuwe generatie Nokia Lumia-toestellen.  Voor de rest is er nog niet heel veel bekend, behalve dat er te zien is dat Nokia zwaar op personalisatie gaat inzetten omdat er in tegenstelling tot de Lumia 800 er veel meer kleuren beschikbaar zullen komen voor de Lumia 820. Te zien is dat Cyan (lichtblauw) gebleven is, maar dat Magenta (roze) vervangen is door een paarse, grijze, gele en rode kleur.

Bron: The Verge / @evleaks

 

 

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *