BatteryTime is een app voor Android die je de resterende batterij duur in tijd laat zien voor verschillende scenario’s. Een homescreen icoon en statusbalk icoon geven toegang tot de stats.

BatteryTime laat je dus de resterende batterij duur zien met een homescreen icoon. Bij de first run geef je op welke Android telefoon je hebt (waarom staat de Legend daar nog niet bij?), en op basis daarvan wordt de tijd die je nog rest in minuten gecalculeerd voor verschillende scenario’s. Die zijn: standby, talktime, websurfing time, videoplayback tim, audioplayback time. Handig om in te schatten wanneer je droid weer aan ’t sap moet… Er is ook nog een statusbalk icoon welke je het percentage lading constant laat zien, en bij naar benedentrekken van je notificatieslider ook de temperatuur en voltage.

BatteryTime is dus geen nifty batterijsaver maar simpelweg een calculatie van de tijd die je rest. De pro versie heeft wel een hele mooie widget, high-res status icoon, start on boot en support.

Te dowloaden uit de market natuurlijk, in de lite en pro versies, en voor de lite versie kun je ook even nevenstaande QRcode zappen…


Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *