Android Handbook is een database met Android toestellen die door de ontwikkelaar goed up to date gehouden wordt. Zo heb je altijd je eigen specs bij de hand, net als de specs van andere toestellen, waardoor het maken van een vergelijking een stuk makkelijker wordt.

Wij als gadgetfreaks weten natuurlijk precies welke specs onze telefoon heeft. Maar vak blijft het toch bij de basis specificaties zoals schermgrootte en geheugen. Voor de Android gebruikers onder ons is er Android Handbook , alles wat je wilt weten over je telefoon heb je altijd bij de hand.

Heel bijzonder is de app niet, maar het kan soms wel handig zijn dat je alle specs van je telefoon + alle specs van bestaande en aankomende Android toestellen bij de hand hebt. Het vergelijken van toestellen gaat op deze manier een stuk makkelijker en dat maakt een eventuele zoektocht naar een nieuwe telefoon natuurlijk een stuk sneller.

In de database kun je zoeken op fabrikant en de zoekactie laat je de fabrikant, de naam van het toestel, de versie en release datum zien. Onderaan het scherm staat een zinnetje van de ontwikkelaar van de app die zegt: “We will keep database up to date!” Dus altijd de info van alle nieuwste toestellen bij je.

Deze app is niet interessant voor iedereen, maar voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de laatste Android toestellen of die op zoek zijn naar een nieuw Android toestel is de app gratis te vinden in de Android Market.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *