De zomer is begonnen en wat is er leuker dan sneeuwballen gooien in de zomer? Althans, dat Ninja.pngmoeten de makers van SnowballNinja gedacht hebben. Dit spelletje is gemaakt door @mayhemsoftware en is vrij eenvoudig, maar wel verslavend.

Het idee is dat je sneeuwballen gooit op de voorbij wandelende jeugd en de politie vermijd. Voor iedere puber die je raakt krijg je 8 punten, voor iedere sneeuwbal die je mist krijg je -1, iedere puber die ontsnapt kost je een leven en als je een agent raakt is het spelletje afgelopen. Verder rennen er ook nog sneeuwmannen rond die ervoor zorgen dat je meerdere pubers tegelijk kunt raken.

In eerste instantie lijkt het spel makkelijk, maar zodra je tegen de 1000 punten aankomt wordt het ineens een stuk pittiger. Zo pittig dat ik nog niet boven de 1300 punten ben gekomen. Het spelletje is gratis en alleen in het menu zie je een advertentie. Het is een leuk spelletje voor die keer in de trein of de bus en je zal per spelsessie zo’n 5 minuten bezighouden. Voorderest moet je er niet teveel van verwachten, maar het is zeker de moeite waard om het een keertje te proberen.

 

Downloaden kan hier

 

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *