Met AppBrain kun je eenvoudig via je desktop apps installeren op je Android telefoon. Handig dat je niet meer in de Android Market hoeft te zoeken, maar gewoon achter de computer kunt blijven zitten.

Als je de Android Market niet handig vindt om nieuwe apps te ontdekken kun je altijd terugvallen op websites als Androlib, Cyrket of Appboy. Vervolgens kun je de app zoeken in de Market of door een barcode te scannen.

AppBrain maakt het veel makkelijker. In deze online tool staan alle Android apps gesorteerd op categorie en kun je door install te drukken een app klaar zetten om te installeren op jouw toestel. Met de app die je kunt downloaden voor Android kun je je Appbrain account synchroniseren en de geselecteerde apps laten installeren.

Op dezelfde manier kun je ook apps verwijderen van je telefoon. Alle geinstalleerde apps staan ook in he AppBrain account en door ze daar te verwijderen worden ze ook verwijderd op je telefoon toestel. Ideaal als je veel apps tegelijk wilt verwijderen.

Erg handig is ook de functie om apps te delen. Tenminste je kunt je vrienden wijzen op interessante apps. Door op de links te drukken kun je apps delen via Facebook, Twitter, email, enz.

Erg handig deze tool. Via deze weg heb ik al een aantal interessante apps ontdekt en de manier van installeren gaat ook een stuk makkelijker dan via de zoek functie van Android Market. Kijk maar in het filmpje:

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *