Logo
Venster sluiten
InSided MediaNieuws rss


Gefilterd op auteur:

karel tsang

Di12
maart

Pocketinfo-review HTC Windows Phone 8X: opvallend bescheiden


Stiekem hoopten we dat tijdens het Mobile World Congress 2013 er weer nieuwe vlaggenschipmodellen met Windows Phone gelanceerd zouden worden. Helaas is dit niet het geval geweest, waardoor de HTC Windows Phone 8X nog steeds het topmodel Windows Phone van de Taiwanese maker HTC is. Waar HTC destijds met Windows Phone 7 de kar trok door veel verschillende modellen uit te brengen, was het concurrent Nokia die met onder meer de strak ontworpen Lumia 800 toch een klein beetje de show stal. Er zijn echter nieuwe kaarten geschud voor Windows Phone 8, en HTC laat met de Windows Phone 8X zien dat het serieus mee doet op dit platform.

 Lees verder >

Wo27
februari

Windows Phone 'Blue'-update pas in 2014 beschikbaar?


Volgens nieuwe geruchten uit het Microsoft-kamp zal de grote Windows Phone 'Blue'-update, synchroon ontwikkeld met de Windows 'Blue'-update, wellicht pas in 2014 beschikbaar komen. Microsoft wil onder andere de compatibiliteit van API's voor Windows Phone 8 en Windows 8 beter uitwerken voordat aan een uitrol wordt gedacht.

 Lees verder >

Wo27
februari

Gerucht: HTC Tiara eerstvolgende Windows Phone 8 GDR2-update device


Nadat Nokia twee low-tot-mid end devices heeft gelanceerd op MWC 2013, staan alle ogen weer gericht op HTC. Waar de HTC 8X en 8S voortrekkers waren van Windows Phone 8, is er een grote kans dat de opvolger van deze toestellen een voortrekker is op een geavanceerdere versie van Windows Phone 8 genaamd de GDR2-update.

 Lees verder >

Di26
februari

App-pick: WhatsApp lanceert serie updates voor Windows Phone


WhatsApp heeft binnen een week twee updates aan hun Windows Phone-app gegeven. De eerste, van vorige week, bracht een nieuwe interface met zich mee. De meest recente fixt wat vervelende bugs die de eerste update met zich mee bracht. Het gevolg: een beter werkende applicatie met meer mogelijkheden. Lees verder >

Di26
februari

HTC: 'Meer Windows Phone-toestellen zullen volgen in 2013'


Waar HTC de HTC One een week voor het Mobile World Congress lanceerde, blijft het stil in de hoek van de Taiwanezen wat betreft nieuwe Windows Phone-toestellen. De HTC 8X en 8S zijn alweer een paar maanden oud: tijd voor nieuwe updates? Volgens HTC kunnen we zeker nog wat verwachten in 2013.

 Lees verder >

Di19
februari

Bill Gates: 'Strategie voor Windows Phone was fout'


Microsoft-oprichter Bill Gates heeft in een interview met CBS Morning News de mobiele strategie van Microsoft afgedaan als 'een fout'. Geheel open en eerlijk legt hij uit dat Microsoft wel meegedaan heeft met mobieltjes, maar dat ze momenteel geen leidende positie hebben in de markt, wat dus aantoont dat de in het verleden gekozen strategie een fout was.

 Lees verder >

Di19
februari

SMS-bug met spraakcommando's voor Windows Phone 8 ontdekt


Er is een SMS-bug in Windows Phone 8 ontdekt met betrekking tot het dicteren van berichtjes middels de TellMe Voice-modus. In bepaalde omstandigheden zal Windows Phone een extra ontvanger aan het SMS'je toevoegen zonder telefoonnummer, resulterend in een foutmelding. Lees verder >

Ma18
februari

App-pick: NOS-applicatie vernieuwd en opnieuw te installeren vanuit de Store


Een populaire Nederlandse applicatie in de Windows Phone Store is de NOS-app, van de Nederlandse Omroep Stichting. Een van de voortrekkers van mobiele apps zijnde heeft de NOS uitstekende applicaties op vele mobiele platformen, die qua functies op alle platformen altijd recent worden gehouden. De meest recente update van de NOS-app op Windows Phone vergt wel even wat attentie: de app moet opnieuw gekozen en geïnstalleerd worden uit de Store, en de oude app moet handmatig verwijderd worden. Lees verder >

Ma18
februari

Nokia brengt goedkoop Lumia 620 Windows Phone 8-toestel naar Nederland voor 259 EUR


Naast de high-end Windows Phone 8-toestellen die reeds beschikbaar zijn in Nederland, zal Nokia ook de goedkopere Lumia 620 uitbrengen. Dit goedkopere toestel, met een richtprijs van 259 EUR, zal in maart in de Nederlandse schappen liggen. Met dit toestel kan Nokia ook de onderkant van de markt bedienen, voor mensen die niet het budget hebben voor een Lumia 820 of 920.

 Lees verder >

Ma18
februari

Ex-Nokia luxemerk Vertu kiest Android over Windows Phone voor 'simpliciteit'


Vertu, het voormalige luxemerk dat onder de paraplu van Nokia opereerde, heeft na de afstoting een doorstart gemaakt met Android-telefoons. Hiermee neemt het bedrijf afstand van voormalig moederbedrijf Nokia, dat duidelijk voor Windows Phone gekozen heeft. Vertu legt uit dat het wat hen betreft veel makkelijker was voor Android te kiezen, en dat Windows Phone hun zaken veel complexer had gemaakt. Lees verder >

1 2 3 4 5 6 7


Powered by InSided