Logo
Venster sluiten
InSided MediaNieuws rss


Gefilterd op auteur:

rob van triet

Wo27
februari

Windows 8 Phone van i-mate onderweg


i-mate. Dat is een merk waar ik nu goede herinneringen aan heb. Veel van mijn toestellen kwamen op een gegeven moment van dit merk wat furore maakte met Windows Mobile toestellen. De toestellen werden gemaakt door HTC en door dit bedrijf van het i-mate merk voorzien en in de handel genomen. Toen HTC zelf de consumentenmarkt betrad was i-mate zijn rol snel uitgespeeld. Na wat hufter proof toestelletjes hebben we een tijd lang niets meer vernomen.
 Lees verder >

Wo27
februari

Nokia Music App voor Windows 8


The Verge wist gisteren nog een mooi nieuwtje te melden die ik nog ergens anders had gezien. Nokia brengt de Nokia Music dienst ook naar Windows 8 toe in de vorm van een App. Dit is natuurlijk een hele grote hint dat Nokia misschien dan toch ook de stap naar de tablet wereld gaat maken. We hebben al diverse mockups lang zien komen de laatste tijd van kunstige Photshoppers en die zien er allemaal even gaaf uit. Sommige had Nokia wat ons betreft zo in productie mogen nemen.

 Lees verder >

Di26
februari

Nieuwe Twitter APP voor Windows Phone


Hij zat al een tijdje in de pijplijn maar hij is nu dan ook eindelijk beschikbaar. De nieuwe Twitter App voor Windows Phone. Tot dusver was niemand echt enthousiast te noemen over de aandacht van Twitter voor het Windows Phone platform en gebruikte men een third party app of de People Hub om te twitter vanaf een Windows Phone. Vooral third party Apps zullen last krijgen van deze nieuwe Twitter App.

De nieuwe Twitter App zal maakt vol gebruik van de integratie mogelijkheden van Windows Phone 8. Lees verder >

Di26
februari

Nokia PlayTo App voor Windows Phone 8 in BETA


playto.pngNokia had voor Windows Phone 7 toestellen al een App in de Marketplace staan waarmee het mogelijk was via je WiFi netwerk content te delen met DLNA apparaten. Oftewel even terugvertaald naar begrijpbaar Nederlands. Je kan een foto of video draadloos op je TV afspelen.

De software is in BETA dus bugs zul je hier en daar misschien nog aan treffen. Maar door deze bugs hier te melden kan de software dan weer perfect werkend gemaakt worden. Lees verder >

Ma25
februari

MWC13; Nokia presenteert twee nieuwe Lumia's


Helaas zijn we vanwege privé omstandigheden niet in staat dit jaar af te reizen naar het MWC en moeten we het dus zonder hands-on ervaringen doen. Maar we willen jullie natuurlijk niet al het moois onthouden wat de merken op het MWC lanceren.

Nokia lanceerde vandaag twee nieuwe Lumia's. Deze toestellen waren al een paar keer voorgekomen in de eindeloze stroom geruchten maar nu dus ook eindelijk gepresenteerd. We hebben het hier over de Lumia 520 en de 720. Ook waren er een hoop geruchten met betrekking tot de lancering van een eventuele Lumia 1000 en een Nokia Tablet met Windows RT welke we dus helaas weer naar het land der fabelen kunnen verwijzen.

Nokia Lumia 520

De Nokia Lumia 520 wordt het nieuwe instapmodel van de Lumia lijn. Een twijfelachtige eer die tot dusver voor de Lumia 620 weg was gelegd. Voor €139,- (ex BTW) heb je echter wel een 4" touchscreen smartphone met een Dual-Core Snap Dragon S4 1GHz processor, Super Sensitive Touchscreen en een 5 Megapixel camera. Lees verder >

Do27
december

Wandermap; wandelroutes uit de omgeving


Eén van mijn favoriete bezigheden op vakantie is wandelen. Het nadeel is echter dat ik me vaak suf moet zoeken naar leuke wandelroutes in vage boekjes of de plaatselijke VVV moet bezoeken om aan de routes te komen. Wandermap is een App die ik bij toeval tegenkwam maar zeker een vaste plaats op mijn Windows Phone heeft verworven.

Je kan de routes het dichtsbijzijnd bij je locatie vinden of een route zoeken op een zelf te bepalen locatie. Ook op de Veluwe waar ik woonactig ben kent de App diverse routes die mij nog niet bekend waren. Als je eenmaal de route gevonden hebt wordt deze op een BING map geprojecteerd en kun je deze met behulp van je telefoon dus afwandelen. Lees verder >

Wo5
december

Nokia Ringtone Maker voor Windows Phone


Alhoewel we aan Ringtones niet zo'n gebrek hebben op Windows Phone dankzij alle gratis Ringtone Apps in de Marketplace is het toch ook fijn je eigen ringtones te kunnen maken. Nokia maakt dit weer iets makkelijk door middel van de App Ringtone Maker.

Je kan van ieder MP3'tje dat op je toestel staat een Ringtone maken. Bepaal het begin en eind van de Ringtone en de lengte. Het gaat heel gemakkelijk door middel van het verschuiven van een afspeelbalkje selecteer je dat deel van de MP3 wat je als Ringtone gebruiken wil en klaar....Download de exclusieve Nokia Ringtone Maker App

Wo5
december

Nokia maakt de Lumia 620 bekend


Zo heel af en toe weten fabrikanten nog een toestel op de markt te brengen welke niet van tevoren uitgelekt is. De Nokia Lumia 620 is eindelijk weer eens zo'n plezante verrassing. De opvolger van de Nokia Lumia 610 is het budget model in de nieuwe Lumia lijn die nu dus bestaat uit de Lumia 620, 820 en 920.

Verbazingwekkend genoeg komt dit budget model van Nokia gewoon uit met Windows Phone 8. Was Windows Phone 7.8 niet voor de budget toestellen bedoeld? Tevens beschikt het toestel over alle bekende Nokia applicaties op het gebied van Navigatie, Muziek en Fotografie. Het toestel beschikt ook over NFC en het super sensitieve display waar de 820 en 920 ook over beschikken. Voor een adviesprijs van slechts 259 Euro inclusief BTW kun je kiezen tussen een lime-groen, oranje, magenta, geel, cyaan, wit of zwart toestel.

Ondertussen is ook de eerste hands-on video van het toestel te bewonderen.Di4
december

Bing Maps terugbrengen in de Nokia Lumia


Mis je de BING kaarten op je Nokia Lumia? Nokia heeft er namelijk voor gekozen deze applicatie te verwijderen en hun eigen Nokia Maps applicatie hiervoor in de plaats te zetten. En groot gelijk natuurlijk. Maar mocht je nu toch nieuwsgierig zijn naar wat de BING kaarten applicatie allemaal te bieden heeft dan kun je de App weer terug krijgen door middel van het installeren van de App Maps.

Het enige wat de BING maps applicatie meer te bieden heeft is de mogelijkheid om de verkeersdrukte te zien door middel van een kleuren laagje over de kaarten heen te leggen maar toch leuk voor degene die nieuwsgierig zijn naar hoe deze applicatie er nu uitziet. Het grappige is dan wel weer dat Nokia de kaarten tegenwoordig aan BING aanlevert dus in het kaartmateriaal zelf zul je geen verschil zien.

Downloadlink naar de 'Bing' Maps applicatie

Vr30
november

Surface Pro prijzen bekend gemaakt


Gisteren heeft Microsoft op hun blog bekend gemaakt wat de prijzen zullen zijn van de Surface Tablets in de Verenigde Staten. De Surface RT tablets zijn al eventjes op de markt maar kunnen  niet de 'oude' Windows programma';s gebruiken maar enkel de Apps die beschikbaar zijn in de Marketplace.
 Lees verder >

1 2 3 4 5 6 7


Powered by InSided