Logo
Venster sluiten
InSided MediaBlog


Bouw je eigen Windows Phone 7 op je desktop

We zitten ongeveer een halfjaar voor de lancering van de nieuwe Windows 7, maar je kunt wel alvast kennismaken met het nieuwe OS. En dat gewoon vanaf je desktop.

Met een instructie die mede mogelijk is gemaakt door Gizmodo, kun je nu al beginnen met het bouwen van je eigen Windows Phone 7 platform waarop je zelf de mogelijkheid hebt om apps te creëren. Het heeft een aantal mooie toevoegingen die zeker de moeite waard zijn om even te bekijken. Je kunt dit doen op je desktop, waarvoor je het volgende nodig hebt: een Windows Phone 7 Development Kit, een PC en een custom Windows Phone 7 ROM. Vele tools in het nieuwe OS zijn vernieuwd, eerder al kon je een filmpje van het vernieuwde Office bekijken, dat er ook erg mooi uitziet.Gerelateerde artikelen


Windows Phone 'Blue' - codenaam voor de volgende generatie Windows Phone-diensten

Microsoft is bezig te werken aan de volgende generatie Windows 8- en Windows Phone 8-updates en producten. De alomvattende codenaam voor deze zaken is 'Blue', en valt te lezen in allerhande vacatures die Microsoft heeft open staan. 'Blue' zal niet alleen voor een complete Metro-interface zorgen op zowel Windows 8 als Windows 8 RT, maar ook voor nieuwe functionaliteiten zorgen.

'Microsoft Office komt in 2013 naar iOS en Android'

Een van de voordelen die Microsoft aanhaalt voor het Windows Phone-platform, is dat er een officiële versie van Microsoft Office standaard meegeleverd wordt op elk toestel. Echter heeft Microsoft ook plannen om een officiëel Office-pakket voor zowel iOS als Android uit te brengen. Volgend jaar, in 2013, moet dit gerealiseerd worden.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?