Logo
Venster sluiten
InSided MediaBlog


CES video: LG Expo met optionele beamer hands-on video

Tijdens de CES kwamen we de LG Expo tegen. Niet zomaar een normale Windows Mobile telefoon maar eentje met een optionele beamer en natuurlijk de eigen interface van LG. In de video bekijken we alle belangrijke features van dit toestel.

De LG Expo is een Windowsphone die draait op Windows Mobile 6.5. De Expo is voorzien van LG's eigen interface die bijvoorbeeld ook op de LG BL40 en BL20 draait. Bijzonder aan dit toestel is vooral de optionele beamer die we in deze video uitgebreid testen. Via de beamer kan je zowel films kijken als de gehele telefoon besturen terwijl je 'beamed'. Het toestel beschikt ook over ingebouwde vingerafdruk-herkenning met smart-sensor technologie. Kijk op de LG Expo website voor meer informatie over dit toestel. Alle andere CES 2010 video's kun je hier bekijken, voor de HD versie kun je terecht op ons YouTube kanaal of abonneer je via iTunes op onze Podcasts.Gerelateerde artikelen


Pocketinfo-review HTC Windows Phone 8X: opvallend bescheiden

Stiekem hoopten we dat tijdens het Mobile World Congress 2013 er weer nieuwe vlaggenschipmodellen met Windows Phone gelanceerd zouden worden. Helaas is dit niet het geval geweest, waardoor de HTC Windows Phone 8X nog steeds het topmodel Windows Phone van de Taiwanese maker HTC is. Waar HTC destijds met Windows Phone 7 de kar trok door veel verschillende modellen uit te brengen, was het concurrent Nokia die met onder meer de strak ontworpen Lumia 800 toch een klein beetje de show stal. Er zijn echter nieuwe kaarten geschud voor Windows Phone 8, en HTC laat met de Windows Phone 8X zien dat het serieus mee doet op dit platform.

App-pick: SPB TV 3.0 voor Windows Phone, TV kijken zoals vroeger

SPB is een merk dat warme gevoelens oproept bij iedereen die vroeger met Windows Mobile omging. De bekende applicatie SPB TV komt nu ook in Windows Phone-vorm terug, en maakt het mogelijk om verschillende internationale TV-kanalen via 3G of WiFi te bekijken op je Windows Phone.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?