Al sinds er mobieltjes zijn, zijn er mensen die bang zijn voor de straling. Voor hen is er nu een oplossing.

Deze E-wave chip is natuurlijk niet de eerste oplossing die dit probleem probeert te ondervangen. Al sinds praktisch iedereen met een mobieltje op zak loopt, zijn er al tal van producten geweest die probeerden de straling tegen te houden.

Al is nog steeds niet bewezen dat de straling die telefoons produceren schadelijk is, veel mensen zijn toch bang voor bijvoorbeeld hersenkanker. Het Belgische bedrijf Omega Pharma komt nu met de E-wave chip. Volgens de producent blokkeert deze chip alle schadelijke straling van 3MHz tot 10GHz. Hij blokkeert dus ook de straling van andere apparaten die in deze bandbreedte werken.

De eerste 30.000 chips zullen worden verkocht voor de prijs van 38.95 euro. Het apparaatje zal gewoon te krijgen zijn in verschillende winkels, een recept heb je niet nodig. Of de chip werkt blijft de vraag, in ieder geval geeft het veel mensen weer een beetje gemoedsrust.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *