In mijn omgeving zie ik de eerste exemplaren ook opduiken: dat betekent toch dat de eBook-reader langzaam, maar zeker, in opkomst is.

De Amazon Kindle eBook-reader was bij lancering nog slachtoffer van hoongelach en spot: dat kon toch niet, zo’n ’70s-ontwerp uit het Sovjet-tijdperk? Maar ondertussen verkoopt Amazon de Kindle wel als zoete broodjes over de toonbank, en loopt ook de eBook-verkoop voor dit device erg goed, aldus een Vice President van uitgeverij Oxford University Press.

Niet alleen de Kindle verkoopt lekker, maar ook Sony’s Portable Reader verkoopt erg goed. Volgens Oxford University Press gaan er in de tweede helft van 2008 zo’n 120.000 eBook readers per maand over de toonbank, waarbij de Kindle van Amazon net iets beter verkoopt dan het toestel van Sony.

Wanneer de verkopen in dit tempo door zullen gaan, zal de markt voor eBooks snel een of meerdere procentpunten uitmaken van de totale markt voor boeken over de hele wereld.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *