Met dit horloge kan je overal en altijd een gokje wagen. Het horloge heeft namelijk een ingebouwde gok-automaat. Je weet wel, die vroeger nog in de snackbars stonden. Door de 4 digitale LED’s en de speaker in het horloge weet je snel genoeg of je vandaag geluk hebt en wellicht in een echt casino een gokje moet wagen.

Deze “One-Armed-Bandit” is perfect voor diegenen die wel van een gokje houden. Het horloge heeft op de voorkant vier digitale LED’s ingebouwd waarop uiteraard de tijd, datum en het spel te zien zijn. Ook zit er een speakertje ingebouwd waardoor het spelen nog leuker word.

Het gokken op dit horloge werkt als een gewone gok-automaat. Je selecteert het bedrag dat je in wilt zetten en drukt op de D knop. Vervolgens beginnen de getallen en symbolen te draaien (digitaal uiteraard). Bij bepaalde combinaties maak je winst, bij andere ben je je inzet kwijt. Bij vier keer een 7 of vier keer een $ win je je inzet 5000 keer terug.

Hopelijk blijft het voor de liefhebbers bij dit horloge. We zouden het vervelend vinden als ze uiteindelijk hun computer moesten verkopen vanwege een gokschuld om vervolgens nooit meer op deze website te kunnen kijken. Voor meer informatie surf je naar TokyoFlash.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

No Comment

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *