Electronic Arts, de bekende gameproducent van populaire spellen, heeft bekend gemaakt dat het 20 Windows Phone-titels (voorlopig) exclusief voor de Nokia Lumia-lijn gaat uitbrengen. Hiermee zet Microsoft het game-offensief in met de XBox-integratie van Windows Phone.

Bekende titels die we in het lijstje terugvinden kennen we reeds van andere platformen, zoals het puzzelspelletje Bejeweled, en het racespelletje Real Racing. Ook The Game of Life (Levensweg) en Need for Speed: Hot Pursuit staan op de lijst. Voor liefhebbers van first person shooters heeft EA Tom Clancy's Splinter Cell in de aanbieding.

Zo te zien kan Windows Phone binnenkort de concurrentie op gamegebied meer dan aan ten opzichte van iOS en Android. De spellen komen uiteindelijk na de exclusiviteitsperiode ook uit voor de andere merken Windows Phone-toestellen.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *