Logo
Venster sluiten
InSided Mediafaq


Hoe kopieer ik Office bestanden naar mijn Windows Phone?

Versie1.0

thumb.pngnaamloos.pngDe mooiste manier is wederom via SkyDrive. Op deze manier kun je namelijk ook gelijk je bestanden in de cloud gebruiken en bewaren zodat je altijd en overal toegang hebt tot je bestanden.

Hoe werkt dit?

Stel je bent een bestand aan het bewerken in Office 2010 en wil deze ook op je Windows Phone inzien. Eigenlijk gaat dit net zo simpel als regulier een bestand opslaan maar dan anders.

Je gaat naar het menu bestand en kiest dan de optie Opslaan en Verzenden, vanuit hier de Optie Opslaan naar Web waarbij er een venster opent waar je in je Live account moet inloggen. Zodra je dit gedaan hebt zie je je Documenten map van Skydrive verschijnen en eventuele andere mappen die je aangemaakt heb. Selecteer de map waar je je document wil opslaan en je krijgt een pop-up waarin alle documenten die er al staan te zien zijn en je je huidge document kan opslaan.

Ga nu op je Telefoon naar Office en het tabblad locaties. Hier zie je je Skydrive account ook tussen staan. Klik erop en je ziet je opgeslagen document weer terug om in te zien en eventueel te bewerken op je telefoon.

officeskydrive.png

Gebruik je een eerdere versie van Office dan moet het met een wat grotere omweg. Je kan de bestanden dan handmatig uploaden naar je Skydrive. Log hiervoor in op www.skydrive.com en ga naar je Mijn Documenten directory. 

Hier zie je optie "voeg bestand toe". Klik hierop en er komt een pop-up omhoog waar je je bestanden hene kan slepen of handmatig kan selecteren om te uploaden.

skydrive-upload.pngskydrive-upload2.png


 Gerelateerde artikelen


Microsoft ondersteunt Windows Phone 7 en 8 tot 2014

Volgens de website van het bedrijf ondersteunt Microsoft Windows Phone 7 & 8 beiden tot 2014. Windows Phone 7.X zal beveiligingsupdates ontvangen tot 9 september 2014. Windows Phone 8 stopt met het ontvangen van updates op 8 juli 2014.

Windows Phone 'Blue' - codenaam voor de volgende generatie Windows Phone-diensten

Microsoft is bezig te werken aan de volgende generatie Windows 8- en Windows Phone 8-updates en producten. De alomvattende codenaam voor deze zaken is 'Blue', en valt te lezen in allerhande vacatures die Microsoft heeft open staan. 'Blue' zal niet alleen voor een complete Metro-interface zorgen op zowel Windows 8 als Windows 8 RT, maar ook voor nieuwe functionaliteiten zorgen.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?