Logo
Venster sluiten
InSided Mediafaq


FAQ; Hoe maak ik de smileys / emoji in Windows Phone?

thumb.pngSinds Windows Phone Mango kun je in SMS-berichten smiley's maken die Microsoft in het systeem gestopt heeft onder de noemer 'emoji'. Microsoft heeft een overzicht gegeven welke emoji's er bestaan en hoe ze gemaakt kunnen worden.

Uiteraard kun je ook de emoji-knop gebruiken en voorgeprogrammeerde combinaties van leestekens :-) kiezen, maar uit het onderstaande overzicht kun je ook direct zien welke emoji erbij hoort.

via: Windows Team BlogGerelateerde artikelen


Microsoft ondersteunt Windows Phone 7 en 8 tot 2014

Volgens de website van het bedrijf ondersteunt Microsoft Windows Phone 7 & 8 beiden tot 2014. Windows Phone 7.X zal beveiligingsupdates ontvangen tot 9 september 2014. Windows Phone 8 stopt met het ontvangen van updates op 8 juli 2014.

Kan Windows Phone meekomen in de goedkope low-end markt? (opinie)

Voor Microsoft is het van groot belang dat Windows Phone zo snel mogelijk een groot marktaandeel krijgt. Niet alleen in het topsegment, maar juist ook in de onderste regionen van de markt, en met name bij consumenten in de opkomende industrie landen. Met name uit de hoek van Android, en de ultra-goedkope smartphones van Chinees fabrikaat, komt veel concurrentie. Kan Windows Phone, met al zijn hardware eisen, uiteindelijk meekomen in de low-end markt?


Reacties


robincop deel 2
Weet de weg 1435 reacties
03-12-2011 14:38

Gods onmogelijk om dat allemaal te onthouden.
Is er een manier om tijdens het maken van een SMS deze al te kunnen zien?Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?