Groen Links heeft voor de verkiezingscampagne Femke Halsema ingezet om je de weg te wijzen via TomTom. De rechtse stemmers zullen helaas nog even moeten wachten op een geschikte stem.

Op de site www.femkeontour.nl heeft Groen Links TomTom ingezet als wapen in de verkiezingsstrijd. Je kunt daar de stem van Femke Halsema downloaden om je te begeleiden bij het gebruik van TomTom. Ik zal je niet vermoeien met de teksten van. Femke Halsema. Een aantal voorbeelden kan je horen op de site van Femke on Tour. Daar kan je ook de benodigde bestanden downloaden.

Het wachten is op de tegenaanval van Geert Wilders. Dan kunnen we niet alleen linksaf maar ook rechtsaf. Voor flauwe bochten naar links zetten we Wouter Bos in. Als we flauw rechtsaf willen gebruiken we Jan-Peter Balkenende. Willen we recht door zee, dan zullen we de stem van Rita Verdonk moeten gebruiken.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *