Oplettende lezers hebben opgemerkt dat bij de lancering van de Windows Phone Dev Center deze week er een aantal veranderingen in de benamingen van Microsoft zijn opgedoken. Zo wordt de naam 'Windows Phone Marketplace' in de Dev Center niet meer gebruikt, maar wordt het 'Windows Phone Store' genoemd. Is een naamsverandering op komst?

De online softwarewinkels van de verschillende platformen is mainstream geworden door Apple's iTunes App Store, enkele jaren terug. Omdat verschillende andere fabrikanten geen slaafse kopieën wilden maken, kwamen er andere namen op de markt: BlackBerry App World, Android Market en Play, WebOS Catalog en natuurlijk de Windows Phone Marketplace.

De verandering in de Dev Center van Microsoft lijkt er misschien op dat Microsoft de naam 'Store' toch wat makkelijker vindt dan 'Marketplace'. Tenslotte hadden ze voor Windows op de desktop de boel ook al 'Windows Store' genoemd…

via: WMPoweruser

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *