Garmin staat bekend om zijn veelzijdige aanbod van modellen. Garmin heeft oplossingen voor de motor, het vliegtuig, de boot, de auto en wandelaars (geocaching). Garmin biedt ook de Fitness lijn.

Garmin heeft al wat langer de Forerunner modellen op het programma staan. Deze modellen draag je als een soort groot horloge om je arm. Een tijdje geleden is deze serie modellen met de 205 en 305. De nieuwste modellen in de fitness serie zijn uitgevoerd met een SiRF starIII GPS ontvanger, de ouder modellen met een eenvoudigere 12 kanaals ontvanger.

De verschillende forerunner modellen zijn verkrijgbaar met zwart-wit scherm of scherm met 4 grijstinten. Diverse modellen kunnen niet alleen gevuld worden met waypoints, maar bieden ook basis navigatie mogelijkheden en kunnen routes bevatten. Ook zijn de luxe modellen uitgerust met een hartslagmeter, die samenwerkt met de hartslagsensor in de separaat te levereren borstband.

Speciaal voor fietsers zijn er de EDGE modellen 205 en 305, die gelijk zijn aan de Forerunner modellen 205 en 305, maar dan in een handig formaat voor de fietser, om deze op het stuur t monteren. De 305 modellen zijn uit te rusten met een cadans sensor, die de snelheid en pedaalritme meet. Met de PC Training Center software kunnen gebruikers hun eigen workouts creëren of gebruik maken van gedownloade workout sjablonen. Het Training Center biedt tevens een interactieve analyse waardoor gebruikers hun prestaties grafisch in beeld kunnen brengen. Alle informatie zoals snelheid, hartslag, cadans, hoogte en tempo, kan gelijktijdig of afzonderlijk in beeld worden gebracht. Professionele wielrenners maken al volop gebruik van de Edge. Voor verdere analyse van de gegevens kan men nog gebruiken maken van de Motionbased software. Meer informatie vind je op de site van Garmin. Modellen en mogelijkheden vergelijken kun je op deze pagina. Prijzen tussen

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *