Hoera, waarschijnlijk toch geen vapourware. De heel lang verwachte Garmin Nüviphone heeft nu enkele screenshots om te bewijzen dat het toestel bestaat – en er nu écht aankomt.

Na een hele hoop vertragingen mogen we waarschijnlijk in 2009 de Garmin Nüviphone toch echt gaan verwachten. De Nüviphone, voor wie hem nog niet kent, is een smartphone en Personal Navigation Device in één van Garmin. Dit Amerikaanse bedrijf had al eerder PDA-ervaring opgedaan met bijvoorbeeld de iQue-series op PalmOS.

De Nüviphone draait op een proprietaire Linux OS (dus geen Android of Windows Mobile) en heeft op het oog een eenvoudige, vingervriendelijke bediening. Garmin wil met deze smartphone mensen tegemoet komen die allereerst een PND zoeken, maar er ook mee willen bellen en internetten.

Dankzij de internetconnectie kunnen er zaken zoals verkeersinformatie en real-time benzineprijzen worden gedownload. Volgens Garmin zal de Nüviphone in 2009 op de markt wordt gebracht: we houden onze adem in.

Voor meer screenshots, zie Brighthand.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *