Dit is een beetje een vreemd gerucht. Volgens SamFirmware, een groep dat Samsung ROMs uitbrengt voor verschillende toestellen heeft het volgende getweet: "Samsung will stop Windows Phone End 2012 so we think 1 new phone and then ….."

Ook WPCentral vind het een vreemd gerucht aangezien Samsung het goed doet met het Windows Phone 7 platform. Het is natuurlijk mogelijk dat Samsung zich wil concentreren op Android in plaats van op verschillende platformen, maar dat lijkt niet handig met de verschillende gerechtelijke gevechten die op het moment uitgevochten worden.

Andere mogelijkheid is dat Samsung meer tijd en energie wil steken in hun eigen OS, Bada en dat dit hun enige platform gaat worden in de toekomst.

Hoe je het ook wendt of keert het blijft een vreemd gerucht dat Samsung over ander half jaar stopt met Windows Phone 7. Eind 2012 is nog zo ver weg dat er nog van alles kan gebeuren.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *