Logo
Venster sluiten
InSided MediaBlog


HP Veer gaat Amerikaanse markt veroveren

Eindelijk heeft de kleine HP Veer de weg naar de winkels gevonden. Per 15 a.s. wordt het toestel beschikbaar. Helaas voor ons alleen nog aan de andere kant van het grote water.

Eindelijk dan toch komt er wat beweging in de WebOS-molen van HP. Het is immers al weer een tijdje geleden dat de HP Veer en Pre 3 zijn voorgesteld. De HP Veer mag nu als eerste de harten van de consument (verder) gaan veroveren. De Amerikaanse provider AT&T heeft aangekondigd dat de HP Veer per 15 mei a.s. in de winkels zal liggen. De consument krijgt de keuze uit een wit of zwart toestel. De HP Veer is niet groter dan een creditcard en niet dikker dan een pakje speelkaarten. Daarmee is de Veer een bijzonder kleine smartphone maar de specificaties van de Veer lijden daar nauwelijks onder. Het scherm is uiteraard ook niet heel groot namelijk slechts 2.6 inch met een resolutie van 320x400 pixels. De processor is een Snapdragon op 800 MHz. De camera op de achterzijde schiet foto's met een maximale kwaliteit van 5 megapixels en 8GB interne opslag maakt het feest compleet. Een opvallende kenmerk van de Veer is de losse en dus verwijderbare  aansluiting voor een headset en oplader. Daarvoor was eigenlijk geen plaats meer en dat heeft dus geresulteerd in een bijzonder fraaie oplossing. Hopelijk gaan we daar meer van zien. De HP Pre 3 staat nog steeds in de planning voor komende zomer. Hopelijk betekent deze ontwikkeling met de WebOS toestellen van HP voor ons Europeanen ook dat het einde van het wachten in zicht komt.Gerelateerde artikelen


Meer foto's beschikbaar van Amerikaanse T-Mobile Nokia Lumia 810 met Windows Phone 8

Het exclusieve Windows Phone 8-toestel van Nokia voor de Amerikaanse tak van T-Mobile, de Nokia Lumia 810, is meerdere malen op de foto gezet door WPCentral in de cyan (blauwe) versie. Te zien is dat het ontwerp toch iets verschilt van de Lumia 820.

HP terug in de zakelijke tabletmarkt met ElitePad Windows 8 Pro-tablet

HP heeft eindelijk hun Windows-tablet uit de doeken gedaan. De tablet, gedoopt ElitePad, zal alleen verkocht worden via zakelijke kanalen, en is volledig gericht op bedrijven. De tablet draait dan ook Windows Pro 8. Verder wil HP nog niet spreken van Windows RT-tablets voor consumenten.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?