Logo
Venster sluiten
InSided MediaBlog


HTC Bravo, is dit de eerste foto?

De Britse site Omio heeft als een eerste een foto weten te maken van wat er uit ziet als de HTC Bravo, en we kunnen deze ook al vrij snel in de winkels verwachten.

Ze hebben helaas een iPhone gebruikt voor het stiekem maken van de nogal overbelichte foto (pun intended ;), maar je kan uit de foto duidelijk de strakke lijnen halen van de eerder uitgelekte roadmap renderings van HTC. Wat ook duidelijk opvalt is de optische trackpad onderop het device. Rechtsonder is ook een nummer te zien (520131) en dit nummer is gekoppeld aan de persoon aan wie dit toestel is verstrekt dus als het goed is zal de persoon die deze foto heeft laten lekken iets moeten gaan uitleggen. De Bravo is qua hardware ongeveer gelijk aan de Nexus One, maar dan met een Sense jasje om het Android 2.1 OS, de optische trackpad (geen trackbal meer), en natuurlijk multitouch (dus voor de Europese markt bedoeld). Net als de Nexus beschikt de Bravo over een 5 Megapixel camera en over dat schitterende 3,7 inch AMOLED scherm. MWC (Mobile World Congres) is natuurlijk het moment om deze aan te kondigen en om deze kort hierna ook op de markt te brengen. Dit is volgens Omnio ook het geval want er wordt maart geroepen en men vermoed via T-Mobile.Gerelateerde artikelen


Pocketinfo-review HTC Windows Phone 8X: opvallend bescheiden

Stiekem hoopten we dat tijdens het Mobile World Congress 2013 er weer nieuwe vlaggenschipmodellen met Windows Phone gelanceerd zouden worden. Helaas is dit niet het geval geweest, waardoor de HTC Windows Phone 8X nog steeds het topmodel Windows Phone van de Taiwanese maker HTC is. Waar HTC destijds met Windows Phone 7 de kar trok door veel verschillende modellen uit te brengen, was het concurrent Nokia die met onder meer de strak ontworpen Lumia 800 toch een klein beetje de show stal. Er zijn echter nieuwe kaarten geschud voor Windows Phone 8, en HTC laat met de Windows Phone 8X zien dat het serieus mee doet op dit platform.

Gerucht: HTC Tiara eerstvolgende Windows Phone 8 GDR2-update device

Nadat Nokia twee low-tot-mid end devices heeft gelanceerd op MWC 2013, staan alle ogen weer gericht op HTC. Waar de HTC 8X en 8S voortrekkers waren van Windows Phone 8, is er een grote kans dat de opvolger van deze toestellen een voortrekker is op een geavanceerdere versie van Windows Phone 8 genaamd de GDR2-update.


Reacties


Wouter
Pocketinfo Guru 7113 reacties
21-01-2010 09:53

Zo, iemand is nu goed de pineut bij HTC aangezien we weten dat de ingegraveerde nummers (rechts onderop) gekoppeld zijn aan een persoon. Erg stom om dat uit te lekken dus zou je denken?


moaske
Member for Life 1985 reacties
21-01-2010 10:40

En het er even uit Photoshoppen had nog geen 30 sec gekost...
Beetje naieve fotomakert idd ;-)


etonair
Schrijft lekker mee 628 reacties
21-01-2010 18:56

Kleine voorspelling wat zal er gaan plaatsvinden in de burelen van HTC??


Och, sorry baas. Ik had hem op mijn buro liggen en toen vroeg Johnny van development of ik even langs kwam om een mening te geven over de nieuwe Halo en de nieuwe Buzz
Toen heeft iemand hem gefotografeerd natuurlijk. Loop al heel lang te klagen dat iedereen onze afdeling zomaar in en uit kan lopenETonair


etonair
Schrijft lekker mee 628 reacties
21-01-2010 19:01

Overigens zijn er al meer foto's "gelekt" over nieuwe modellen van HTC. zie bijv: Mobile-review.com HTC Roadmap 2010

Of dit waarheid of rubbish is kan ik persoonlijk niet beoordelen, maar wou het jullie niet onthouden ondanks dat er geen controle op de bronvermelding is.


ETonairJe moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?