De HTC Hero heeft een positieve indruk achtergelaten en is een waardige concurrent voor menig smartphone. Dat er nu een firmware update rondzwerft die het soms tragere reageren gaat verhelpen zal als muziek in de oren klinken bij de Hero bezitters.

De HTC Hero heeft zich in de Mobilyz review van de beste kant laten zien en kan de concurrentie van de diverse smartphones makkelijk aan. We hadden zeker ook kritiek en met name de snelheid was soms een probleem. De Hero leek soms even nodig te hebben om het beeld naar voren te toveren of om van applicatie te wisselen.

Update komt eraan

Er werd mij destijds al verteld dat er hiervoor een update zou komen en dit wordt nogmaals bevestigd doordat iemand van Modaco de firmware update heeft gekregen hiervoor. Niet alleen “vertraging” schijnt hiermee te zijn verholpen er worden ook een aantal bugs verholpen en op java vlak zijn wat verbeteringen aangebracht. Het wordt dus nu wachten op de release voor het publiek van deze update en HTC Hero bezitters zullen hier zeker blij mee zijn en diegene die nog twijfelden kunnen alvast naar de winkel.

large5

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *