De HTC Startrek is de veelbesproken nieuwe Smartphone die net zo plat is als de Motorola RAZR. In deze review kijken we uitgebreid naar dit toestel. Was de hype van de afgelopen maand de moeite waard?

[page=Inleiding]De HTC Startrek is een veelbesproken Windows Mobile Smartphone. Door de platte vorm van het device vergelijken veel mensen hem met een Motorola RAZR. Die vergelijking mag, maar alleen op het uiterlijk. Van binnen verschillende de twee device len namelijk flink. Zo draait de HTC Startrek natuurlijk op Windows Mobile 5 en de Motorola RAZR op een eigen besturingssysteem dat Motorola heeft gemaakt. De HTC Startrek is iets dikker dan de Motorola RAZR. Het scheelt echter nog geen milimeter.

De HTC Startrek is bekend als i-Mate Smartflip en Qtek 8500. Het device heeft een zeer herkenbaar design en ook het toetsenbord is uniek. De HTC Startrek is een clamshell (opklapbaar) model wat we eerder zagen bij de Motorola MPx200 en MPx220. We kunnen het geen opvolger noemen van een bepaald device, omdat het hele concept en look & feel van dit device tot nu toe uniek is in het Windows Mobile segment. Uiteraard hebben we even ge

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *