Het is nog net niet zo dat enthousiastelingen al in slaapzaak voor de deur liggen om als eerste een HTC TyTN II te bemachtigen, maar de TyTN II is wel het device waar de meeste Windows Mobile-liefhebbers het hardst op hebben gewacht.

Bovenstaande geldt ook voor mij. Vanmorgen viel het mailtje in de bus van Clove Technology in de UK waarin ze aangaven dat mijn toestel vandaag met DHL opgestuurd zou worden, waardoor ik een van de eersten ga zijn die dit toestel in gebruik mag nemen.

Op een de HTC x7500 na is dit dan ook de meest krachtige PDA die er ooit op de markt is gekomen. Qua pure krachtpatserij moet de TyTNN II de HTC x7500 weliswaar voor zich dulden, maar deze laatste stop je niet zomaar in je binnenzak en is dus niet echt bruikbaar als vorwaardige echte GSM . De TyTN II echter is klein en compact, en zit desondanks uitermate ruim in de specificaties. Ook de nieuwe Qualcomm-processor zou een stuk meer prestatie moeten koppelen aan een lager energieverbruik. Ik kan dan ook nauwelijks wachten dit met eigen ogen te mogen waarnemen 🙂

Ook Devicewire en Expansys (deze laatste alleen aan pre-order klanten) zijn begonnen met het uitleveren van de TyTN II en daarmee wordt duidelijk dat Engeland het eerste land is waar de TyTN II op de markt is gekomen. Hoewel Nederlanders die niet kunnen wachten uiteraard met een van deze bedrijven kunnen bellen houdt dit in dat ook in Nederland het wachten niet heel erg lang meer zal zijn.

Features

  • Windows Mobile 6 Professional
  • Qualcomm MSM7200 400Mhz processor
  • UMTS/HSDPA
  • QWERTY Keyboard met veersysteem
  • 3 Megapixel Camera
  • GPS Receiver
  • 256MB ROM and 128MB RAM
  • Wireless Lan 802.11b/g , Bluetooth 2.0

Alle specificaties vind je in de Pocketinfo-koopgids.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *