Veel bezoekers wachten in spanning af wanneer HTC de nieuwe ROM voor de TyTN II uit gaat brengen. Gisteren heb ik tijdens een gesprek(je) met HTC te horen gekregen dat hij er echt snel (binnen een paar weken) aan komt. Ook via andere websites komen dezelfde geluiden naar boven.

Verschillende websites hebben al melding gemaakt van de in aankomst zijnde ROM update voor de HTC TyTN II. De belangrijjkste verbetering zou de "upgrade" zijn naar Windows Mobile 6.1. Voor zover nu bekend zit de veelgevraagde videotweak, die de performance zou moeten verbeteren, er niet in maar door Windows Mobile 6.1 zal er toch wat verbetering zitten in de snelheid van het toestel. Andere verbeteringen zouden de "Getting Started" wizzard, Threaded SMS (die ik persoonlijk zelf kan waarderen!) en de accuduur zijn.

HTC wist mij gisteren te melden dat de ROM er toch echt aan gaat komen op zeer korte termijn. Nog even geduld dus! Mocht de officiële ROM uit komen dan zal ik dat natuurlijk even posten.

Screenshot van een "

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *