Logo
Venster sluiten
InSided MediaBlog


Indiana Jones demo op Windows Phones 7 Series tijdens TechEd in Dubai

Op TechEd 2010 in Dubai werd tijdens de openings keynote van Eric Rudder een demo gegeven van een game die gespeeld werd op een Windows Phone 7 Series toestel.

Op zich niet zo bijzonder want je mag toch verwachten dat WP7 ook gaming zal gaan ondersteunen. Het wordt pas interessant als ze op TechEd laten zien dat de game 90% van de code deelt met dezelfde game op een PC en op een Xbox 360. Zo speel je namelijk de game op je PC en als je dan het WP7 toestel pakt kun je verder spelen waar je gebleven bent, klaar met je WP7 device dan speel je weer verder op de Xbox. Daarbij wordt ook de game aangepast voor het spelen op een WP7 toestel dat dus geen toetsenbord heeft. Uiteraard wordt hierbij het touchscherm gebruikt en de accelerometer. Het toestel dat gebruikt werd zou een ASUS prototype zijn en laat zien dat Microsoft de zaken in de "cloud" al goed kan combineren.Gerelateerde artikelen


Microsoft ondersteunt Windows Phone 7 en 8 tot 2014

Volgens de website van het bedrijf ondersteunt Microsoft Windows Phone 7 & 8 beiden tot 2014. Windows Phone 7.X zal beveiligingsupdates ontvangen tot 9 september 2014. Windows Phone 8 stopt met het ontvangen van updates op 8 juli 2014.

App-picks: toptitels Assassin's Creed en Earthworm Jim tijdelijk gratis

Games voor Windows Phone? Toptitels die zich al lang en breed hebben bewezen op andere mobiele platformen of mobiele game consoles: dat kunnen we Assassin's Creed: Altaïr’s Chronicles en de klassieker Earthworm Jim wel noemen. Deze actiespellen zijn nu tijdelijk helemaal gratis te downloaden uit de Windows Phone Store, dus pak ze nu ze nog te pakken zijn.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?