Logo
Venster sluiten
InSided MediaBlog


iSeeU maakt beeldbellen mogelijk met de iPhone 3G(S)

Mis je ook een front facing camera op je iPhone 3G of 3Gs? Met de iSeeU van Playmass is het mogelijk om met de iPhone 3G(S) te beeldbellen alsof je een front facing camera hebt.

Beeldbellen en de iPhone 3G(s) gaan niet heel goed samen. Zonder front cam is het onmogelijk om tegelijkertijd je eigen gezicht te filmen en de ander te zien. Of toch niet? Playmass, een Koreaans bedrijf, heeft een interessante nieuwe accessoire op de markt gebracht waardoor het wel mogelijk wordt om te beeldbellen met jouw  iPhone 3G(s). Het ding heet toepasselijk iSeeU en geeft de illusie van een front cam. De iSeeU wordt bevestigd op jouw toestel en door een serie van spiegeltjes wordt de focus van de camera verplaatst naar bijvoorbeeld jouw gezicht. Voordeel van iSeeU is dat de spiegels draaibaar zijn en je op die manier het zicht van de camera kunt veranderen zonder het toestel te bewegen. Onderstaand filmpje geeft je misschien een beter beeld van iSeeU. [youtubevideo="http://www.youtube.com/watch?v=2L6uTL-J-7c"]iseeu.png[/youtubevideo] iSeeU is nog niet te koop, maar kan er kan al wel een preorder gedaan worden. De iSeeU gaat $24,95 kosten.Gerelateerde artikelen


EyeCall: Binnenkort je Android telefoon met handgebaren bedienen

EyeCall van EyeSights Mobile is een app waarmee je door middel van handgebaren een oproep kunt weigeren en een sms kunt versturen. Deze app is een succes op Nokia toestellen en er wordt nu gewerkt aan een versie voor Android.


Reacties


postbus31
Member for Life 5758 reacties
25-10-2010 20:22

Echt een krea bea houtje toutje oplossingJe moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?