Logo
Venster sluiten
InSided MediaBlog


Koppel je Skype account alvast aan je Microsoft account

skype1.pngIn voorbereiding op een hopelijk naadloze integratie van Skype in Windows Phone 8 is het reeds mogelijk je Skype account samen te voegen met je Microsoft Account (Live account).

In de laatste Beta versie in Skype voor Windows (5.11) krijg je tijdens het aanmelden de mogelijkheid om in te loggen met je Facebook en of Microsoft account. Zodra je inlogged met je Microsoft account wordt er in het eerst volgende scherm gevraagd of je al een bestaande Skype account had en of je de twee accounts wil samenvoegen.


In deze nieuwe versie van Skype worden je bestaande accounts dus samengevoegd maar krijg je ook gelijk extra functies erbij. Zo is het mogelijk om je Facebook News Feed voortaan uit Skype af te lezen en te chatten met je Facebook contacten en je Microsoft Account contacten (MSN Messenger). Tevens wordt het op deze manier mogelijk weer wat extra Skype contacten te vinden waarmee je dan weer kan bellen.

skype.png

Download de Beta hierGerelateerde artikelen


App-pick: Facebook-applicatie geoptimaliseerd voor Windows Phone 8

Het is het weekend van de grootschalige Windows Phone 8 app updates, want ook het populaire Facebook voor Windows Phone is nu geoptimaliseerd voor Windows Phone 8. De belangrijkste verandering is dat het gehele scherm nu gebruikt wordt door de applicatie, in plaats van horizontale zwarte balken aan de randen te tonen. Tevens zijn er nu drie groottes beschikbaar voor de Live Tile.

Skype voor Windows Phone 8 *Preview* beschikbaar

Vanochtend is er een linkje vrijgekomen waarmee je als Windows Phone 8 gebruiker nu ook Skype kan gebruiken. En in tegenstelling tot de Windows Phone 7 App werkt de App nu ook op de achtergrond en is dus daadwerkelijk echt in gebruik te nemen.


Reacties


RonH
Member for Life 10177 reacties
14-09-2012 10:52

Leuke ontwikkeling, ik ben zeer benieuwd hoever men straks gaat met de integratie!Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?