skype1.pngIn voorbereiding op een hopelijk naadloze integratie van Skype in Windows Phone 8 is het reeds mogelijk je Skype account samen te voegen met je Microsoft Account (Live account).

In de laatste Beta versie in Skype voor Windows (5.11) krijg je tijdens het aanmelden de mogelijkheid om in te loggen met je Facebook en of Microsoft account. Zodra je inlogged met je Microsoft account wordt er in het eerst volgende scherm gevraagd of je al een bestaande Skype account had en of je de twee accounts wil samenvoegen.

In deze nieuwe versie van Skype worden je bestaande accounts dus samengevoegd maar krijg je ook gelijk extra functies erbij. Zo is het mogelijk om je Facebook News Feed voortaan uit Skype af te lezen en te chatten met je Facebook contacten en je Microsoft Account contacten (MSN Messenger). Tevens wordt het op deze manier mogelijk weer wat extra Skype contacten te vinden waarmee je dan weer kan bellen.

skype.png

Download de Beta hier

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *