Last.FM is een on-demand radio station en is nu ook beschikbaar voor Windows Mobile toestellen. Het bedrijf heeft nieuwe software uit gebracht die werkt op zowel Smartphones als Pocket PC’s.

Last.FM is bekend van de grote hoeveelheid muziek die je gratis kan beluisteren op de gelijknamige website. De site leert van de nummers die je afspeelt en kan op die manier bepalen welke muziek je leuk vind. Het bedrijf heeft nu een mobiele versie gelanceerd die te gebruiken is op de hedendaagse Windows Mobile toestellen. Het gaat hier om een stukje software dat je dient te installeren. Ook in deze mobiele versie zit de optie om Last.FM te laten leren van de afgespeelde nummers.

De applicatie is getest door de community binnen Last.FM en zou moeten werken op Windows Mobile 5 en 6. Wel is er het .NET Compact Framework 2.0 voor nodig maar die is op Windows Mobile 6 standaard aanwezig.

De Pocket PC versie is hier te downloaden en de Smartphone versie kan je hier vinden. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Zelf was ik enige tijd geleden nogal onder de indruk van Last.FM maar dit is de laatste tijd minder. Wellicht dat deze mobiele versie nieuw leven kan blazen in mijn enthousiasme.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *