Logo
Venster sluiten
InSided MediaBlog


LG C900, Windows Phone 7 slider met toetsenbord

De LG C900 is een van de volgende Windows Phone 7 toestellen en heeft een fysiek toetsenbord aan boord.

Langzaam wordt duidelijk dat er genoeg keuze gaat komen als het op Windows Phone 7 toestellen aankomt. Is de Samsung Cetus niet helemaal je ding omdat er geen toetsenbord aanwezig is dan is de LG C900 een stuk interessanter. Dit toestel met ronde vormen laat je namelijk het toetsenbord uitschuiven en toont dan een toetsenbord met 4 rijen toetsen om je vingers op los te laten gaan. Het scherm is capacitive en onderaan het scherm zit de bekende verplichte layout van 3 bedienings toetsen. In het geval van de LG C900 zijn dat een 2-tal aanraak toetsen (zoeken en terug) en in het midden daaronder een fysieke toets voor het Windows menu. Het toestel heeft verder een matte afwerking en daar moet je van houden. Voor ons wat minder interessant is het feit dat het toestel voorzien is van een AT&T logo in het WP7 menu en dus waarschijnlijk in de VS exclusief via deze provider op de markt gaat komen.Gerelateerde artikelen


Microsoft ondersteunt Windows Phone 7 en 8 tot 2014

Volgens de website van het bedrijf ondersteunt Microsoft Windows Phone 7 & 8 beiden tot 2014. Windows Phone 7.X zal beveiligingsupdates ontvangen tot 9 september 2014. Windows Phone 8 stopt met het ontvangen van updates op 8 juli 2014.

LG: 'Windows Phone 8 momenteel geen hoge prioriteit'

Een directeur van LG France heeft in een vraaggesprek te kennen gegeven dat het Koreaanse bedrijf zich wil focussen op Android, en dat Windows Phone 'geen hoge prioriteit heeft' . LG was een van de lanceringpartners van Windows Phone 7, maar lijkt de kat uit de boom te willen kijken met Windows Phone 8 dankzij tegenvallende resultaten voor de Windows Phone 7-toestellen.


Reacties


ktsang
Redacteur 5450 reacties
21-08-2010 09:40

Ligt dat ding nou op dezelfde tafel als de Samsung Cetus van gister?Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?