De LG C900 is een van de volgende Windows Phone 7 toestellen en heeft een fysiek toetsenbord aan boord.

Langzaam wordt duidelijk dat er genoeg keuze gaat komen als het op Windows Phone 7 toestellen aankomt. Is de Samsung Cetus niet helemaal je ding omdat er geen toetsenbord aanwezig is dan is de LG C900 een stuk interessanter.

Dit toestel met ronde vormen laat je namelijk het toetsenbord uitschuiven en toont dan een toetsenbord met 4 rijen toetsen om je vingers op los te laten gaan. Het scherm is capacitive en onderaan het scherm zit de bekende verplichte layout van 3 bedienings toetsen. In het geval van de LG C900 zijn dat een 2-tal aanraak toetsen (zoeken en terug) en in het midden daaronder een fysieke toets voor het Windows menu. Het toestel heeft verder een matte afwerking en daar moet je van houden.

Voor ons wat minder interessant is het feit dat het toestel voorzien is van een AT&T logo in het WP7 menu en dus waarschijnlijk in de VS exclusief via deze provider op de markt gaat komen.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *