Voor diegene die nog zoeken naar een gadget-achtig kerstcadeau voor hun zelf maar tevens hun partner iets leuks cadeau willen doen……Lingerie met een ingebouwde GPS.

Dit setje heeft de naam “Find Me If You Can” en was in het hoofd van de ontwerper waarschijnlijk een briljante ingeving om een stukje lingerie te voorzien van een GPS. Ik zie toch al direct wat bezwaren want een dergelijke grote GPS unit lijkt me niet echt iets waar de dames op zitten te wachten. Daarnaast lijkt me de uitleg “….maar schat dan kan ik je altijd makkelijk vinden” al snel zal uitlopen op een “….vertrouw je mij soms niet” discussie.

Voor deze set mag je rond de 1400 USD neertellen dus dan denk ik dat je er verstandiger aan doet je vrouw en een mooie lingerie set te kopen en een leuke Smartphone. Dan is ze niet alleen bereikbaar maar kun je gewoon GPS tracking software installeren op de smartphone. Dan hou je geld over en weet je precies waar ze is.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *