Logo
Venster sluiten
InSided MediaBlog


Maak contact met snelste coureur van Nederland

Robert Doornbos, oftewel 'Bobby D', wordt de eerste Mobile Virtual Network Operator (MVNO) op het gebied van autoracesport in Nederland. Hiermee staat hij via een mobiel mediaplatform 24/7 in contact met zijn fans.

In aanloop naar het komende Superleague Formula seizoen sluit de internationale netwerkoperator Elephant Talk een samenwerkingsverband met Nederlands snelste SF-coureur Robert Doornbos. Hij rijdt met het Azerti Racing-team voor SC Corinthians. Robert Doornbos, oftewel Bobby D is hiermee naamgever voor de eerste autorace MVNO in Nederland. Met behulp van het mobiele en mediaplatform van Elephant Talk staat Robert 24x7 in contact met zijn fans. Als fan kun je direct in contact komen en een virtuele Meet and Greet bijwonen, waar hij zich op dat moment ook bevind in de wereld. Hiermee proberen ze gezamenlijk een ultieme omgeving voor raceliefhebbers te creëren. Ook Azerti Racing is enthousiast over de samenwerking. Volgens hen biedt het racefans toegang tot aansprekende mobiele applicaties. Fans kunnen bijvoorbeeld live een persconferentie van Robert bijwonen op hun mobiel. Ook kunnen ze meestemmen over zijn nieuwe raceoutfit en communiceren met het Bobby D-raceteam. Daarnaast biedt het platform mobiele spraak- en sms-diensten.Gerelateerde artikelen


Hyves Mobile gaat iPhone 4 leveren

Hyves Mobile (inderdaad van de vriendensite Hyves) is een virtuele operator van mobile diensten en mag de iPhone 4 aanbieden in combinatie met een abonnement. Deze zijn niet bijzonder goedkoop maar Hyves gebruikers kunnen onderling bijna onbeperkt bellen en sms-en.

RunKeeper Live: iPhone exercise app met sociale aspecten

RunKeeper, dé exercise tool voor iPhone gaat social. Met RunKeeper Live kun je jouw eigen activiteiten live uitzenden, maar je kunt ook die van je vrienden volgen. Tijd voor een virtuele wedstrijd?


Reacties


Roel
Redactielid 7943 reacties
01-05-2010 11:10

Moet je daar dan een MVNO voor opzetten vraag ik me af? Je kunt toch ook 24x7 in contact blijven op diverse andere manieren?Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?