Mail2Web is een uitstekende dienst voor mensen zonder eigen Exchange Server om toch van mobiel pushmail gebruik te kunnen maken. Deze gratis dienst gaat echter binnenkort geld kosten.

Wij Hollanders smullen van diensten die én handig én gratis zijn. Mail2Web is een dergelijke dienst. Wanneer je niet de beschikking hebt over een Exchange Account (of Blackberry server, of Roadsync, of…), kun je via deze dienst toch alle mailtjes op je normale mail account (bijvoorbeeld POP3) laten forwarden en het als pushmail op je mobiele device laten aankomen.

Maar niet langer! Op het forum is er al een klein weekje een discussie te vinden is over enkele veranderingen aan de Mail2Web-dienst. Wegens een migratie naar Exchange 2007, hebben de mensen van Mail2Web besloten niet langer gratis mobiele synchronisatie te ondersteunen via Activesync, Blackberry of Roadsync. Wat wél gratis blijft, is de Outlook Web Access.

Twee betaalde abonnementsvormen worden nu aangeboden. Mail2web Live voor $4.95 per maand (met 60 dagen trial) is de goedkoopste, en hiermee kun je wél mobiele pushmail ontvangen. Mail2web Pro voor $9.95 per maand (60 dagen trial) geeft je ook een gratis licentie op Outlook 2007 of Entourage 2008.

Rest dan nog maar één vraag: zoeken naar een gratis alternatief of toch maar een abonnementje betalen?

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *