Liefhebbers van eBooks opgelet. De website Diesel eBooks biedt nu meer dan 750 gratis Engelse boeken aan, die je van hun website kunt downloaden.

De collectie van 750+ boeken is door maar liefst 413 auteurs bij elkaar geschreven. Het varieert van zware werken van Martin Luther tot fictie van HG Wells. De boeken zijn te downloaden in het MobiPocket-formaat, die op verschillende platformen uitgelezen kan worden.

De MobiPocket Reader is voor de Windows Desktop beschikbaar, maar ook voor mobiele platformen, zoals Windows Mobile, Blackberry, Symbian en PalmOS. Ook zijn er proprietaire formaten beschikbaar voor allerhande eReaders, zoals de iRex ILiad. Alle MobiPocket-versies zijn gratis te downloaden en te gebruiken op je device.

eBooks zijn in mijn ogen een geweldig alternatief voor het spelletje Bejeweled die je op je mobiele device speelt bij het wachten in de rij bij de supermarkt, én voor de grote stapel boeken die je soms op vakantie mee wilt nemen vanuit thuis. De MobiPocket Reader biedt veel instellingen om het lezen op een klein scherm minder vermoeiend te maken, dus waarom niet eens gewoon een keer een eBook uitproberen?

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *