Logo
Venster sluiten
InSided MediaBlog


Meer geruchten over toekomstige upgrade Windows Phone 7 naar Windows 8

Wel of geen upgrade van Windows Phone 7 naar Windows 8 voor onze toestellen? Hoewel de consensus op dit moment meer neigt naar 'nee', duiken er hier en daar weer geruchten op die de balans jaar 'ja, maar...' doen omslaan. In dit artikel een overzichtje van de laatste geruchten.

 

Een Spaanse Nokia evangelist en ontwikkelaar, @joaoluisc, tweette dat hij er zeker van was dat de gehele Lumia-lijn, van de 610 via de 710, 800, tot de 900, een update naar Windows Phone 8 zou krijgen. Hij had dit van een bron die hij 'voor 200% zou vertrouwen'. Nou, 't is dat we dat maar weten! ;)

Verder waren er ook geruchten uit Zuid-Afrika: men had met mensen van HTC en Nokia Zuid-Afrika gesproken, waar de HTC Titan en Nokia Lumia 900-toestellen momenteel niet uit zouden komen. De reden? Wachten op Windows 8, waarna dezelfde toestellen in de fabriek met Windows 8 geladen zouden worden, en dán pas op de markt gezet zouden worden.

Ook de Twitter-helpdesk van Nokia Saudi-Arabië tweette in het Arabisch terug dat alle toestellen een Windows 8-upgrade zouden krijgen aan het eind van het jaar, op de vraag of dat zou gebeuren.

Daar. Veel wijzer worden we er niet van, dus het is wachten op officiele statements van Microsoft, die nu wijselijk hun mond nog dicht houdt...Gerelateerde artikelen


Windows Phone 'Blue'-update pas in 2014 beschikbaar?

Volgens nieuwe geruchten uit het Microsoft-kamp zal de grote Windows Phone 'Blue'-update, synchroon ontwikkeld met de Windows 'Blue'-update, wellicht pas in 2014 beschikbaar komen. Microsoft wil onder andere de compatibiliteit van API's voor Windows Phone 8 en Windows 8 beter uitwerken voordat aan een uitrol wordt gedacht.

App-pick: Spotify muziekdienst eindelijk voor Windows Phone 8 geschikt

Het was even wachten, maar weer een 'grote naam' uit de app-wereld heeft eindelijk een werkende Windows Phone 8-app beschikbaar. Muziekdienst Spotify, ook beschikbaar op andere mobiele platformen, biedt gebruikers de mogelijkheid om tegen een tientje in de maand eindeloos muziek te streamen uit een zeer grote collectie artiesten en albums... nu eindelijk ook op Windows Phone 8-toestellen.


Reacties


Rudi Hendrix
Schrijft lekker mee 393 reacties
01-05-2012 12:21

De upgrade naar Windows 8 komt er sowieso niet. Er is altijd aangegeven, dat Windows Phone 7 niet zal gaan draaien op tablets. Zo zal Windows 8 ook niet gaan draaien op GSM's.

En Windows Phone 8 gaat volgens mij op de kernel na toch nog wezenlijk verschillen van Windows 8.

Dan heb je nog het andere verhaal: gaat er een upgrademogelijkheid komen van Windows Phone 7 naar Windows Phone 8? Lijkt me niet heel waarschijnlijk. De kernel van Windows Phone 8 is heel anders dan die van Windows Phone 7, dus dat lijkt me niet 1-2-3 om te zetten. Ik zou het wel prettig vinden om mijn Samsung Omnia 7 te kunnen blijven gebruiken.

Maar laten we wel ALSJEBLIEFT onderscheid blijven maken tussen Windows 8 en Windows Phone 8! Mij is ook al vaak gevraagd waarom ik een telefoon met "Windows 7" wil. Ook in telefoonzaken! Als je dan zegt dat Windows 7 op een telefoon je stug lijkt snappen ze het ook niet Opleiding van medewerkers in een telefoonzaak laat vaak te wensen over!


RobvT
Gevorderd Lid 1121 reacties
01-05-2012 12:37

Was er geen vage Taiwanese Windows XP telefoon (-; Maar je hebt een punt...het is Windows Phone 8 ....


Rudi Hendrix
Schrijft lekker mee 393 reacties
01-05-2012 12:46

Haha! Ik had al gehoopt, dat iedereen hem vergeten was. En zoiets dergelijks is inderdaad ook voor Windows 7 gemaakt. Mijn opmerking komt ook vooral voort uit het feit, dat ik dit forum veel waarde toeken.


RobvT
Gevorderd Lid 1121 reacties
01-05-2012 14:36

We gaan ons binnenkort ook meer richten op Xbox en Windows 8......zo af en toe zul je al wat langs zien komen.... #maardatwistjeal (;


Rudi Hendrix
Schrijft lekker mee 393 reacties
02-05-2012 10:17

Jups! Ben benieuwd!


krab
Ingeburgerd 3026 reacties
03-05-2012 00:23


[offtopic]

Zeuren over een ander z'n foutje

http://forum.pocketinfo.nl/f471/comm...oos-laden.html

En zelf een woord "Jups" gebruiken dat volgens mij nergens in geen enkel woordenboek, behalve in jouw woordenboek, voorkomt.

En dan in die zin van drie woorden twee!! uitroeptekens gebruiken!
[/offtopic]


Rudi Hendrix
Schrijft lekker mee 393 reacties
03-05-2012 05:51

Je hebt gelijk. Maar dat is wel van een andere orde. Stijlfouten of spelfouten verschillen volgens mij nogal wat. Daarnaast vind ik dat er nogal een verschil zit in een taalfout in een artikel dat iemand schrijft of taalfouten in een reactie; je zou verwachten dat je een artikel nog even controleert voordat het gepubliceerd wordt.
Maar die discussie heb ik al vaker gehad. Om de één of andere reden kunnen sommige mensen het niet hebben als wijst op taalfouten en vinden ze het nodig om dan ook in mijn teksten fouten te zoeken. Er zullen zeker fouten te vinden zijn, maar houdt dat in dat ik nergens wat van mag zeggen? Geinig ook om te zien dat de schrijver van het artikel zelf mijn opmerking wel luchtig weet te nemen. Maar inderdaad: off topic.Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?