Wel of geen upgrade van Windows Phone 7 naar Windows 8 voor onze toestellen? Hoewel de consensus op dit moment meer neigt naar 'nee', duiken er hier en daar weer geruchten op die de balans jaar 'ja, maar…' doen omslaan. In dit artikel een overzichtje van de laatste geruchten.

 

Een Spaanse Nokia evangelist en ontwikkelaar, @joaoluisc, tweette dat hij er zeker van was dat de gehele Lumia-lijn, van de 610 via de 710, 800, tot de 900, een update naar Windows Phone 8 zou krijgen. Hij had dit van een bron die hij 'voor 200% zou vertrouwen'. Nou, 't is dat we dat maar weten! 😉

Verder waren er ook geruchten uit Zuid-Afrika: men had met mensen van HTC en Nokia Zuid-Afrika gesproken, waar de HTC Titan en Nokia Lumia 900-toestellen momenteel niet uit zouden komen. De reden? Wachten op Windows 8, waarna dezelfde toestellen in de fabriek met Windows 8 geladen zouden worden, en dán pas op de markt gezet zouden worden.

Ook de Twitter-helpdesk van Nokia Saudi-Arabië tweette in het Arabisch terug dat alle toestellen een Windows 8-upgrade zouden krijgen aan het eind van het jaar, op de vraag of dat zou gebeuren.

Daar. Veel wijzer worden we er niet van, dus het is wachten op officiele statements van Microsoft, die nu wijselijk hun mond nog dicht houdt…

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *