Voor degenen die smachtend aan het wachten zijn op de Microsoft Kin-telefoons is het misschien een goed idee om de eerste reviews even te lezen. Deze zijn namelijk niet al te best. Heeft Microsoft dan slechte telefoons afgeleverd, of zien de reviewers gewoon niet wat de bedoeling is van de Kin-telefoons?

Je weet het niet: laat een paar gadget-freaks telefoons reviewen die voor ‘het grote publiek’ bedoeld zijn, en je hebt zomaar kans dat de telefoons afgeschoten worden om het feit dat ze geen USB-poort, koffiezetapparaat en deeltjesversneller aan boord hebben.

Zou dat het geval zijn bij de nieuwe Kin-telefoons van Microsoft? Zowel Engadget als Phonescoop hebben hun review inmiddels online staan, en beiden zijn niet al te positief over deze nieuwe telefoons van Microsoft.

Engadget zegt dat de uitvoering van de twee telefoons hun zorgen baart voor Windows Phone 7. Ze hopen van harte dat de gelijkenis van de telefoons alleen in de naam ‘Windows Phone’ voorkomt, en ze denken dat Microsoft gebaat is bij een snelle exit van de Kin-phones.

Phonescoop is niet veel positiever. De reviewer zegt daar dat hij de software onder de maat vindt, en dat hij de telefoons niet aan zijn vrienden of familie zou aanraden.

Zeg het maar: zijn de reviewers bevooroordeeld of lijken de telefoons echt overbodig te zijn in de huidige markt?

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *