Windows phone zal vanaf 6 oktober door Microsoft officieel gevoerd gaan worden in plaats van Windows Mobile. Dit heeft Microsoft vandaag in een persbericht naar buiten gebracht. Vanaf die datum lanceren fabrikanten zoals LG, Samsung en HTC diverse nieuwe toestellen met Windows Mobile 6.5.

new-cell-phone-microsoft-announces-the-windows-phonesZojuist kreeg ik een persbericht in mijn inbox waarin staat dat Microsoft vanaf 6 oktober officieel zal starten met “Windows phone”. We wisten natuurlijk al dat het er aan zat te komen maar nu is het dus duidelijk; Windows Mobile is vanaf die datum niet meer. HTC, Samsung, LG en Sony Ericsson lanceren vanaf die datum diverse toestellen die draaien op het al enige tijd uitgelekte Windows Mobile 6.5. Hierin zit onder meer Windows Marketplace en Windows My Phone geïntegreerd.

Microsoft biedt de pers op die dag aan om middels workshops te leren wat Windows Mobile 6.5 allemaal kan. Hopelijk kunnen we dan ook een glimp opvangen van de nieuwe toestellen van de eerder genoemde merken.

Na die workshops presenteren de fabrikanten hun telefoons en de mogelijkheden die Windows phone en Windows 7 te bieden hebben. Wellicht overbodig maar er zal natuurlijk iemand van Mobilyz.com aanwezig zijn.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *