Als je met weemoed terug denkt aan tv-series als The A-Team, Married With Children en de Freggles, dan heb je de juiste leeftijd om dit Knight Rider-navigatiesysteem te kopen.

Mio heeft een licentie genomen op de stem van KITT, de fictieve superauto uit de televisieserie Knight Rider. Maar dat was toch die serie met David Hasselhoff in de jaren tachtig van de vorige eeuw? Inderdaad, maar Knight Rider komt weer helemaal terug: er is een Amerikaanse televisiefilm gemaakt, die als pilot dient voor een compleet nieuwe Knight Rider-serie die dit jaar op de buis komt. KITT staat daarin niet langer voor Knight Industries Two Thousand, maar voor Knight Industries Three Thousand.

Het navigatiesysteem zal voorlopig alleen in de VS te koop zijn en heeft een Knight Rider-design gekregen: let op de LED’jes aan weerszijden van het scherm. Intern schijnt het systeem grotendeels hetzelfde te zijn aan de Mio Moov. Bij het opstarten hoor je de tekst “Hello Michael, where do you want to go today?”, ingesproken door William Daniels die ook de originele stem van KITT insprak. De auto op de kaart is natuurlijk de zwarte Trans-Am. Hij kost $270.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *