Logo
Venster sluiten
InSided Media



Blog


MMTaskManager voor Windows Mobile

Dit soort applicaties zullen we in WP7s zonder multitasking straks moeten missen... Misschien juist daarom dat de ene na de andere task-switcher voor Windows Mobile opduikt: vandaag MMTaskManager.

Er wordt in elk geval zeker door de Windows Mobile community nog voldoende door-ontwikkeld voor het bestaande Windows Mobile platform 6.x.x en dit soort task-managers is daar een goed voorbeeld van. M(aximus)M(obile) Task Manager is een task-switcher die vinger-vriendelijk is zoals het recente ArkSwitch en ook wel past bij de meeste HTC interfaces. Net als de laatste versies ArkSwitch laat het taakoverzicht je ook zien hoeveel geheugen een applicatie op dat moment verbruikt. Ook is er bovenaan te zien wat het totale en het vrije geheugen is. Uiteraard is er een 'close-all' feature, en een fijne uitbreiding op die functionaliteit is de mogelijkheid om applicaties op een exclude-lijst te zetten. Je 'exclude' een applicatie door op een applicatie in de takenlijst te tikken en vast te houden (tap-and-hold) om dat contextmenu op te roepen, en dat bedient dus wel heel erg intuitief... En het mag gezegd; deze ziet er net wat mooier uit dan ArkSwitch. De vereisten voor installatie zijn: WM 6.x, .NET Compact Framwork 3.5 en het draait op alle gangbare resoluties. Kijk voor meer info en voor de download in deze thread op XDA-developers. Hebben we hier nog WM die-hards die blijven tweaken en zo'n task-manager meteen uitproberen? :-)



Gerelateerde artikelen


Microsoft ondersteunt Windows Phone 7 en 8 tot 2014

Volgens de website van het bedrijf ondersteunt Microsoft Windows Phone 7 & 8 beiden tot 2014. Windows Phone 7.X zal beveiligingsupdates ontvangen tot 9 september 2014. Windows Phone 8 stopt met het ontvangen van updates op 8 juli 2014.

Kan Windows Phone meekomen in de goedkope low-end markt? (opinie)

Voor Microsoft is het van groot belang dat Windows Phone zo snel mogelijk een groot marktaandeel krijgt. Niet alleen in het topsegment, maar juist ook in de onderste regionen van de markt, en met name bij consumenten in de opkomende industrie landen. Met name uit de hoek van Android, en de ultra-goedkope smartphones van Chinees fabrikaat, komt veel concurrentie. Kan Windows Phone, met al zijn hardware eisen, uiteindelijk meekomen in de low-end markt?


Reacties


krab
Ingeburgerd 3026 reacties
23-03-2010 00:07

Ik zie dat dit een nieuwe versie is die wel een afsluitkruisje heeft. Dat had de versie die ik een aantal dagen geleden (de 20ste) geinstalleerd had, had nog niet.
Bedankt voor het melden Moaske!


krab
Ingeburgerd 3026 reacties
27-03-2010 12:34

Nieuwe versie v1.3.100325:

aanpassingen:

03/26/2010 - Version 1.3.100325
Fixed: Localization bug. Now uses Environment variables for path, so the app should work with all ROM languages.

(wordt nu in het juiste pad geinstalleerd bij anders-talige devices. Bij ons dus "programmabestanden"

03/22/2010 - Version 1.2.100320
Added: Ability to close application by pressing X close button either on top right corner for wm 6.5 or bottom right for 6.5.x.

(X-button toegevoegd)

The app will add a shortcut to MMTaskManagerHook.exe in StartUp folder. This process will handle form closing.

(Snelkoppeling naar startup map)

It runs on very low resource and at idle all the time so that it won't effect battery life.

(Geen aanslag op de batterij.)

MMTaskManagerHook.exe will share the same "Exclude Processes List" with MMTaskManager.exe.

Added: Position fix for application.
Added: MMTaskManager.exe now runs with highest priority for scenario where an app is hang and MMTaskManager.exe can close it. (Not fully tested).
All new settings are available under popup menu.
(nieuwe zaken beschikbaar vanuit het menu)



Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?