Dit soort applicaties zullen we in WP7s zonder multitasking straks moeten missen… Misschien juist daarom dat de ene na de andere task-switcher voor Windows Mobile opduikt: vandaag MMTaskManager.

Er wordt in elk geval zeker door de Windows Mobile community nog voldoende door-ontwikkeld voor het bestaande Windows Mobile platform 6.x.x en dit soort task-managers is daar een goed voorbeeld van.

M(aximus)M(obile) Task Manager is een task-switcher die vinger-vriendelijk is zoals het recente ArkSwitch en ook wel past bij de meeste HTC interfaces. Net als de laatste versies ArkSwitch laat het taakoverzicht je ook zien hoeveel geheugen een applicatie op dat moment verbruikt. Ook is er bovenaan te zien wat het totale en het vrije geheugen is.
Uiteraard is er een ‘close-all’ feature, en een fijne uitbreiding op die functionaliteit is de mogelijkheid om applicaties op een exclude-lijst te zetten.
Je ‘exclude’ een applicatie door op een applicatie in de takenlijst te tikken en vast te houden (tap-and-hold) om dat contextmenu op te roepen, en dat bedient dus wel heel erg intuitief… En het mag gezegd; deze ziet er net wat mooier uit dan ArkSwitch.

De vereisten voor installatie zijn: WM 6.x, .NET Compact Framwork 3.5 en het draait op alle gangbare resoluties. Kijk voor meer info en voor de download in deze thread op XDA-developers.
Hebben we hier nog WM die-hards die blijven tweaken en zo’n task-manager meteen uitproberen? 🙂

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *