Hij is wel erg stoer hoor. Een fan van Dell’s AlienWare desktopcomputers voor gamefanaten heeft een mooi conceptontwerp gemaakt van hoe Google’s Android op een Alienware-smartphone eruit zou kunnen zien.

Als je een fanatieke gamer bent, is Alienware je vast wel bekend. Dit bedrijf, die onder de paraplu van Dell werkt, bouwt high-end desktops en laptops die altijd een tikkie gewaagd zijn ontworpen en over goede specs bezitten, zodat kopers ermee kunnen videobewerken en gamen.

Toen Dell vorige maand naar het schijnt liet weten dat ze wellicht geïnteresseerd zijn om ook smartphones op het Android-platform te verkopen, waren ze bij de Alienware-community natuurlijk heel erg enthousiast: de eigenwijze Alienware-ontwerpen met Google’s Android operating system, dat is toch een goede combinatie?

Joe Seehra van DialAPhone is achter zijn computer gaan zitten, en heeft het onderstaande ontwerp gemaakt van hoe hij denkt dat een Alienware Android Phone eruit moet zien. Het resultaat lijkt zo uit Star Trek te kunnen komen en is toch eigenlijk wel erg strak. Een woordvoerder van Alienware heeft laten weten gevleid te zijn door de fanart, maar onthoud zich van inhoudelijk commentaar over de positie van Dell ten aanzien van Google’s Android.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *