De Motorola XOOM is de eerste tablet die Android 3.0 aan boord zal hebben en is tevens voorzien van een dual-core processor en een 10.1inch scherm.

De XOOM Tablet met Android heeft een 10.1 inch scherm (16:10) en zal gebruik kunnen gaan maken van de nieuwe Google mobiele diensten zoals boeken, muziek en film en allemaal in HD formaat. Ook zal er een docking station beschikbaar komen zodat je HD content makkelijk kunt streamen naar je TV, of PC accessoires zoals een toetsenbord of muis kunt aansluiten. De 5MP camera laat je ook HD video opnames maken of je kunt er foto’s mee schieten. Aan het toekomstige snellere mobiele data netwerk 4G LTE is ook gedacht want de XOOM kan worden ge-upgrade (in Q2) om hier gebruik van te maken.

Vanaf Q1 2011 is de XOOM beschikbaar en meer informatie kun je vinden op verizonwireless.com/xoom waar de XOOM als eerste bij zal worden aangeboden.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *