Bellen, chatten, voicemail en e-mail komen steeds dichter bij elkaar. Altijd bereikbaar; wil je dat altijd? Maar efficiente oplossingen daarvoor zijn gelukkig in ontwikkeling zoals Google Voice.

Nu maak ik al gebruik van XOIP, een avant-garde telefoondienst waar je je communicatie goed kan leiden naar je e-mail en je Skype. Maar Google gaat nog een stapje verder. Google Labs kondigt Google Voice aan. Deze toepassing helpt je communicatie op orde te houden met 1 unieke telefoonnummer. Als dat nummer wordt gebeld gaan al je telefoons en mobiels rinkelen. Ook heb je maar 1 voicemail inbox waar je online toegang tot hebt en meer handigheidjes. Zoals vervelende oproepen blokkeren en het creeren van persoonlijke begroetingen voor favoriete contacten. Google ziet Google Voice als je Gmail voor je telefonie en sms’jes. Bekijk de video hierover. De voicemail speel je direct af in Gmail.

Helaas is Google Voice nu nog alleen beschikbaar bij inschrijving. En dan nog alleen in de V.S.. Jammer, maar ik heb me toch ingeschreven. Voorlopig dus nog even gebruik maken van XOIP.

Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *