Het zou wel gek zijn als het tot de introductie van WP7 devices stil zou blijven op de markt, en dus introduceert LG een Windows Mobile Classic 6.5 telefoon met QWERTY slider.

Het nieuws hierover is opgedoken op PhoneArena en de VS750 is om verschillende redenen een opvallende introductie te noemen:
Allereerst natuurlijk omdat het een nieuw device is dat draait op een in onze ogen al bijna verouderd OS: Windows Mobile Classic, ofwel een 6.5.x variant. Wat er verder bijzonder aan is, is dat er op de voorkant drie (3!) hardware buttons zitten, en iedereen die een beetje heeft opgelet bij de Windows Phone 7 introductie begon meteen druk te speculeren over de upgradability van de VS750 naar WP7. Uiteraard wordt die hoop al snel ontkracht door de specs van oa het RAM en het resistive scherm.
Wat verder ook opvalt op de foto van Mr Blurrycam is het bijzondere keyboard: een QWERTY side-slider, maar dan wel met dial-toetsen en een D-pad erbij.

Hier een lijstje met te verwachten specs:

  • Het wordt een ‘world’ phone met CDMA (US) en SIM (EU):
  • CDMA 1x/EVDO Rev A. 800/1900MHz
  • GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900MHz and UMTS/HSDPA up to 7.2 Mbps
  • It will use Windows Mobile 6.5 Professional (G
Redactie

Redactie

De redactie van Pocketinfo.nl brengt jou dagelijks op de hoogte van nieuwtjes, trends, geruchten en aankondigingen op het gebied van smartphones, tablets, high-tech en meer.

Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *