Logo
Venster sluiten
InSided MediaBlog


Nog betere foto van HTC Bravo, en info over Legend

De buzz over nieuwe HTC's wordt steeds frequenter, maar kan je het nog geloven na alle verhalen over HTC counter-espionage? Deze nieuwe foto lijkt echter toch wel het echte ding te zijn...

Er was al een eerdere foto uitgelekt gister die al een stuk duidelijker was dan de eerste foto's van Mr Korrel, maar vandaag is er echt een hele mooie opgedoken, komend uit Polen van een of andere HTC meeting. Deze foto is zo langzamerhand wel een bevestiging te noemen van dat de Bravo er aan komt; het device ziet er namelijk nog steeds hetzelfde uit, en duikt nu gewoon echt té vaak op en op steeds beter fotowerk. Maar deze keer was de Bravo niet alleen... Er bleek ook nog de HTC Legend langs te komen (herinnert u zich de HTC roadmap?) die op die meeting voor de dag werd gehaald. Foto's zijn daar helaas niet van naar buiten gekomen, maar wel wat sumiere specs. Het zou de opvolger van de Hero moeten worden. De Legend is iets kleiner dan de Hero en zal een volledig aluminium behuizing krijgen, beschikken over een AMOLED scherm en een 5 Megapixel camera. Verdere details zijn nog niet bekend, en natuurlijk valt dit alles zwaar in geruchten-departement.Gerelateerde artikelen


Pocketinfo-review HTC Windows Phone 8X: opvallend bescheiden

Stiekem hoopten we dat tijdens het Mobile World Congress 2013 er weer nieuwe vlaggenschipmodellen met Windows Phone gelanceerd zouden worden. Helaas is dit niet het geval geweest, waardoor de HTC Windows Phone 8X nog steeds het topmodel Windows Phone van de Taiwanese maker HTC is. Waar HTC destijds met Windows Phone 7 de kar trok door veel verschillende modellen uit te brengen, was het concurrent Nokia die met onder meer de strak ontworpen Lumia 800 toch een klein beetje de show stal. Er zijn echter nieuwe kaarten geschud voor Windows Phone 8, en HTC laat met de Windows Phone 8X zien dat het serieus mee doet op dit platform.

Gerucht: HTC Tiara eerstvolgende Windows Phone 8 GDR2-update device

Nadat Nokia twee low-tot-mid end devices heeft gelanceerd op MWC 2013, staan alle ogen weer gericht op HTC. Waar de HTC 8X en 8S voortrekkers waren van Windows Phone 8, is er een grote kans dat de opvolger van deze toestellen een voortrekker is op een geavanceerdere versie van Windows Phone 8 genaamd de GDR2-update.


Reacties


etonair
Schrijft lekker mee 628 reacties
27-01-2010 21:35

Verdere details zijn al langer bekend als we de geruchten mogen blijven geloven. Niets is bevestigd aan de modellen, maar zie nu wel ook telkens meer overlappingen in foto's en voornamelijk ook de specs lopen niet uiteen. We zullen toch eerst het officiele bericht van HTC moeten afwachten om te kunnen beoordelen of de geruchten waar zijn.

http://www.mobile-review.com/articles/2009/htc-roadmap-2010-en.shtml

Bron: Mobile-review.comJe moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Profiel aanmaken?